Ny farge gang, stue, kjøkken

Kategorier:

- Stue

- Kjøkken

- Gang

Lister/dører/vinduer : 1453 bomull

Hei vi har akkurat flyttet i ny leilighet og alt er malt i 1453 bomull. Det er også kjøkkeninnredningen. Litt kjedelig og litt for hvitt slik at jeg ønsker i å brekke veggene med en farge som er grå med noe beige i, ikke for mørk, men en tydelig kontrast til det hvite. Jeg har forsøkt i gangen med 1876 hvit te, men synes den er litt for gul. Har sett på 10341 kalk, men er mottakelig for andre forslag. f eks 1016 blek sand. Kjøkken og stue går i ett og det er stor åpning mot gangen. Tenkte å bruke samme farge - eller andre tips. Ser frem til å høre fra dere. Vennlig hilsen Dagny

25/11/2022 11:20:09

Fargerådgiver svarer:

Hei Dagny

 Uten bilder er det vanskelig å gi fargeråd, men vi kan foreslå du tar en titt på  LADY 10678 Space,  LADY 10679 Washed Linen,  LADY 12075 Soothing Beige,  LADY 1140 Sand eller  LADY 12076 Modern Beige. Dette er farger som vil fungere med  LADY 1453 Bomull. Både  LADY 10341 Kalk og  LADY 1016 Blek Sand er anbefalt sammen med  LADY 9918 Klassisk Hvit. Den sistnevnte kan også fungere med  LADY 1624 Letthet.

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slett tak og taklister maler du med LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.
Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.
Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk

Svar:

Hei tusen takk for raskt svar - jeg har sett på 1140 Sand - vil den bli mindre gul enn hvit te 1876. Eller skulle jeg valgt 10679 Washed Linen?????? Rommene er ganske store......

25/11/2022 12:22:31

Fargerådgiver svarer:

Hei Dagny

 LADY 1140 Sand er en varm beige tone med mer rødt i undertonen enn  LADY 1876 Hvit Te.  LADY 1876 Hvit Te  er en mer gyllen beige tone.  Fargene blir lysere på større flater så det er viktig å se fargen i ditt rom mot dine gulv, tekstiler og møbler. Lykke til og god helg ;)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun