To barne / ungdomsrom

Kategorier:

- Barnerom

- Gang

Lister/dører/vinduer : Egghvit

Hei, vi pusser opp to barnerom som begge har store vinduer mot nord. Rom 1, gutt 10, ønsker "sovealkove" i enten Nordic Breeze eller Dusky Blue. Naturlig eikeparkett. Blir Dusky Blue for mørkt? Han ønsker seg en hvit tone på resten av rommet. Hva anbefaler du? Rom 2: jente 13, en vegg er i naturlig Sten og ønsker seg en varm beige farge til resten av rommet. Har tenkt på Vanilje, men veldig usikker her.. Gangen mellom barnerommene har lite naturlig lys og her tenker vi vet bruke vanilje - ønsker å ha en varm tone så det ikke blir for "kaldt". Takk for alle tips.

25/11/2022 11:27:35

Fargerådgiver svarer:

Hei Stine :) vi hjelper deg gjerne, men vi trenger bilder slik at vi får et godt inntrykk av lysforhold, gulv og farger på dine møbler. Det er viktig at bildene er tatt i godt dagslys slik at fargegjengivelsen blir så riktig som mulig. Uten bilder blir det dessverre vanskelig å gjøre en faglig god vurdering. Bildene blir ikke publisert, det er bare du og jeg som ser dem. Hvis du kan si noen ord om farger du liker eller ikke liker er det supert. Hører fra deg :)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei Line Maleren vil male for vi legger gulvet, men har lagt ved bilde av gulvet vi har i andre rom. Rom 1. bilde tatt ved vindu mot der skrivebord kommer. IKEA hvit skrivebord, gaming stol, PC og Skogluft levende plantevegg over. Bilde to, sovesalen. Til venstre privat bad (sort gulv, hvit/fra fliser og hvit vask, wc etc. ) Rom 2. Tatt ved vindu mot steinvegg. Selg og en lav kommode som tenker å måle i samme farge som vegg) Bilde to. Tatt ved vindu mot skrivepult. IKEAs hvit skrivebord, Skogluft levende plantevegg. Gulv og list vi har i andre rom. Både fliser til rom 2 - beige, litt holdt (kom ikke frem på bilde). Siste bilde tatt i rom 2 mot rom 1. Gangen er imellom. Tusen takk for all hjelp Stine

25/11/2022 12:01:32

Fargerådgiver svarer:

Hei :) I mine øyne vil  LADY 5200 Dusky Blue ikke bli for mørk, den vil også stå bedre til  LADY 1519 Vanilje som er i gangen og til  LADY 1001 Egghvit i motsetning til  LADY 5452 Nordic Breeze som fungerer best til  LADY 9918 Klassisk Hvit og  LADY 7236 Chi. Hva med  LADY 1832 Skandinavisk Lys som ligger ton-i-ton med  LADY 1519 Vanilje på pikeværelset slik at du får en liten brytning. Den levende planteveggen vil gjøre prikken over I 👌 

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slett tak og taklister maler du med LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.
Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.
Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter. Lykke til og god helg :) 
 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk

Svar:

Tusen takk for forslag. Da går vi for Dusky Blue tror jeg:)

25/11/2022 13:44:36