Farge kjøkken/stue

Kategorier:

- Stue

- Kjøkken

Lister/dører/vinduer : Hvit ?

Hei! Jeg har en ny leilighet jeg maler da alle veggene var helt hvite (panel). Jeg har valgt en ganske "safe" palett, men er litt usikker på hvordan jeg skal gå videre herfra. Jeg har nå malt Treasure i gang og starter med Embrace i stue, men videre vet jeg ikke hva som vil passe uten at det blir for "hardt" - gjerne en lys beige som kan bryte opp i den terakottafargede til Embrace. Jeg vurderer 1832 Skandinavisk lys til veggen over kjøkkenbenk og motsatt side der det er vindu. Legger ved bilder av gang/stue før og etter jeg malte (ett strøk) i stuen med Embrace samt vegger i stue/kjøkken med vindu og over kjøkkenbenk som gjenstår Ellers har jeg malt 1303 Observe på et soverom (kontor) og 5516 Iron Blue på soverom (hoved), der jeg har mer maling igjen (Observe) som evt kan kombineres på stue/kjøkken?

2022-12-06 12:02:49

Fargerådgiver svarer:

Hei Therese

Vi får ikke åpnet bildene du har sendt.

Kan du prøve å sende de en gang til ?

Det er dessverre ikke mulig å laste PDF filer. vi støtter bare JPG, JPEG, PNG og GIF. Hører fra deg ;)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei! Prøver igjen :)

06/12/2022 15:14:55

Fargerådgiver svarer:

Hei Therese

Nå har jeg fått bilder ;) Så lekkert det blir med  LADY 12179 Embrace i stuen sammen med  LADY 7628 Treasure i gangen. Her ville jeg uten tvil fortsatt med  LADY 12179 Embrace i hele rommet, eventuelt valgt en annen farge i kjøkkensonen. Se på  LADY 12181 Soft Comfort  LADY 11130 Shade eller  LADY 12076 Modern Beige. Ønsker du en lysere tone sammen med  LADY 12179 Embrace kan du se på  LADY 12083 Devine,  LADY 1875 Sans eller fortsette med  LADY 1303 Observe. Hvilken du skal velge må du vurdere opp mot dine møbler og tekstiler ;)

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. 

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.
Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk