Veggfarge i stue og gang

Kategorier:

- Stue

- Kjøkken

- Gang

Lister/dører/vinduer : Hvit

Hei, vi skal velge farge til en stue (åpent kjøkken) og gang. Parketten er i hvitpigmentert eik. Jeg er veldig glad i greige og beige farger og lurer på hva som kan passe til kjøkkenet og gulvet vårt. Kjøkkenet er delvis i lyse eikespiler med overskap i fargen nsc s4005-y50r med detaljer i sort. Legger ved bilde av kjøkkenskap og benkeplate. Jeg lurer på hvilke farger jeg kan velge til rommet uten at det kræsjer med kjøkkenet? Legger ved bilde av plantegning også. På forhånd takk for svar!

2022-12-06 13:45:40

Fargerådgiver svarer:

Hei Thanh :) Dine kjøkkenfronter er hva vi kaller  LADY 2201 Varm Lin som har en rødlig undertone. En fin kombinasjon kan være den lysere  LADY 10182 Hvit Lin eller de dypere som  LADY 2500 Krydder,  LADY 12119 Vintage Brown og den dype  LADY 2732 Dyp Mocca. Er dette farger som passer til dine møbler? 

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slett tak og taklister maler du med LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.
Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.
Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter. Lykke til!
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk