Forslag til farge i tak (gips)?

Kategorier:

- Soverom

Hei, vi har tenkt å beise vegger på soverommene på hytta på fjellet i fargen «sjøsand». Vinduer levert ferdig malt i matt dempet sort og dører i fargen elegant. Hytta er nyoppført. Og panel ellers i hytta (stue, åpen kjøkkenløsning, tv stue og vegger i trappehus til 2 etg er i kvistfri furu og ferdig hvitvokset (ser ut som ny lys panel) 2 spørsmål: blir det for mye kontrast til veggene i stue hvis vi velger sjøsand på soverom? Hvis ja, har du et «mildere» alternativ? Vi har gips i takene på soverom. Tenker hvitt blir for hardt, kan et alternativ være å male i fargen sand? Evt et annet alternativ? Takknemlig for svar

2022-12-06 22:52:18

Fargerådgiver svarer:

Hei Grethe

Det kan bli lekkert med en litt mørkere tone på veggene i soverommet ;)  LADY Pure Nature 9043 Sjøsand er lekker til både  LADY 9938 Dempet Sort og  LADY 1434 Elegant, men panelets egenfarge og innsugningsevne har stor betydning for hvordan fargene blir så det er dessverre veldig vanskelig/umulig å gi fargeråd når vi snakker om transparent beis. Fargene må testes hos deg på vegg eller kapp. 

Dersom du opplever  LADY 1140 Sand litt kjøligere, så ta en titt på de lunere  LADY 12076 Modern Beige eller  LADY 1623 Marrakesh til taket. 


Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. 

Slett tak og taklister maler du med LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Panel beiser du med  LADY Pure Nature
Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.
Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.
 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk