Maling av stor enebolig

Kategorier:

- Enebolig

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Vi bor i ett boligfelt med hus fra ulike perioder. Husene på begge sider er hvite mens to nyoppførte hus på nordsiden er sorte. Vi overtok hus i sommer og må male til våren. Huset er i dag kritthvitt (forrige eier sa bare hvit) Taket og «utbygg» er sink/grå sink og dører er teak. Vinduslister er enten hvite eller malt tilsvarende mørk teak. Grunnmur vises ikke. Vi vurderer ny farge og vil gjerne ha råd (gråtone? Beige? Sort? Annet? ) ser frem til hva dere tenker :-)

30/12/2022 18:23:20

Kommentar

Bilde som ikke kom med i forrige spørsmål

30/12/2022 18:27:35

Fargerådgiver svarer:

Hei Birthe

Hva med  JOTUN 9938 Dempet Sort? Jeg ser også for meg det vil bli fint med en dempet blåtone som  JOTUN 5445 Delicate Blue ;)

Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende. Årets malingsnyhet DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør.
Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.
Vi ønsker deg lykke til :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk