Enebolig fra 70 tallet, østvendt , fargeråd

Kategorier:

- Enebolig

- Mur

Har kjøpt et hus fra 70 tallet. Det er hvitt , og den fargen kler huset. kunne tenkt meg en annen farge men er usikker på hvilke farger som kler huset. Ønsker ikke grått eller sort, men kanskje lys gult, rødt eller en mild grønnfarge. Eller er det best å beholde den opprinnelige fargen ?

01/01/2023 17:07:25

Fargerådgiver svarer:

Hei Sandra :) Gratulerer med bolig! Jeg gir deg medhold i at din bolig kler å være hvit. I mine øyne ser den ut til å være litt for hvit så hva med å tone ned litt? Det vil derfor bli mykere for øyet til sommeren og til vegetasjonen. Ta en titt på  JOTUN 1105 Villahvit eller  LADY 1376 Frostrøyk. Jeg ville valgt den samme hvite tonen på vinduer også. 

Hva med å markere inngangspartiet slik at det blir en varm velkomst? Ta en titt på  JOTUN 8413 Herregårdsgrønn eller den litt lysere  JOTUN 7653 Stockholmsgrønn som en kontrast. 

Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende. Årets malingsnyhet DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør. Muren maler du med JOTUN DryTech Murmaling. Terrassen beises med TREBITT Terrassebeis. Klikk deg inn på produktlinken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.
Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.
Vi ønsker deg lykke til :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk

Svar:

Tusen takk , nyttig ! 😊

05/01/2023 06:11:20