Utvendig maling hytte ved sjøen

Kategorier:

- Hytte

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Hei, vi har en gammel liten hytte ved sjøen. Utvendig er den i dag malt i rødt og nå ønsker vi en ny farge. Hytta har fin utsikt til sjøen og ligger med skogen bak. Vi skal bytte vinduer og de er malt i fargen bomull og vil få karmer i samme farge. Vi er ikke så glad i grå - eller grønn nyanser, men ellers åpne for det meste. Har dere et godt forslag?

16/01/2023 20:17:02

Fargerådgiver svarer:

Hei Kathrine

 Hei, vi hjelper deg gjerne, men kan du sende oss bilder slik at vi får et inntrykk av hytta, farge på tak-stein og omgivelser :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei og takk for tilbakemelding. Her ser du bilder av hytta. Mvh Tine (Kathrine)

18/01/2023 12:07:12

Fargerådgiver svarer:

Hei Kathrine

Hva med å male hytta i  JOTUN 1223 Høststemning som er en deilig lun dempet okertone? Nydelig til både skog og sjø ;) På den siden hvor det er to farger i dag ville jeg valgt å fortsette med dette og malt "grunnmuren" i en mørk bruntone som  JOTUN 11130 Shade eller den mørkere  LADY 1434 Elegant. Da vil du få en følelse at den er mer forankret til bakken enn hvis den blir malt i lik farge som resten av hytta. Denne fargen ville jeg valgt også å male rekkverket på terrassen i sammen med  TREBITT 90028 Skyggebrun på terrassen.  Velger du å bytte farge er det viktig at det som er der i dag blir fjernet enten mekanisk eller med  TREBITT Terrassebeisfjerner. Boden og den lille gjestehytta? kan du også velge å male i  JOTUN 1223 Høststemning. Da vil de tre bygningene henge sammen selv om de ikke er helt i nærheten av hverandre ;)

Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende. Årets malingsnyhet DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør.  Terrassen beises med TREBITT Terrassebeis. Klikk deg inn på produktlinken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.
Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.
Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk