Flatt tak og teglsteinsokkel

Kategorier:

- Enebolig

- Staffasje

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Vi har overtatt en enebolig som trenger en fargeoppdatering. Panel er malt i Tuftegrå, som er for blålig mot teglsteinssokkel. Vi ønsker en palett som passer med sokkelmur, og skal bytte ut vinduer i sokkel samt garasjeport nå, samt male panel til sommeren. Vi har tenkt noe i retning av brunsvart på panel, og en mørkebrun, men noe lysere på vindu/garasje. Litt i stil med opprinnelige teakvinduer. Gode forslag mottas med takk!

2023-01-18 12:09:35

Fargerådgiver svarer:

Hei Kristen, Hei, vi hjelper deg gjerne, men kan du sende oss bilder slik at vi får et inntrykk av huset, farge på tak-stein og omgivelser :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Her er bilde

18/01/2023 15:56:59

Svar:

Igjen

19/01/2023 14:47:33

Svar:

ny versjon

19/01/2023 14:58:03

Fargerådgiver svarer:

Hei Kristen, jeg ser at du har to dialoger, du har fått svar tidligere i dag. Håper du finner den andre dialogen :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei. Jeg har ikke fått andre svar fra dere. Bildene kom ikke fram selv om jeg lasta opp, derfor var det flere svar fra meg.

19/01/2023 15:24:36

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen Kristen :-) Så rart, jeg så dette bildet i går og svarte, men da ta vi det en gang til :-) Min favoritt hos deg til dette huset og din grunnmur er uten tvil  JOTUN 0734 Brunsvart. Det er vanskelig å lykkes med en dekkende farge som skal gi et inntrykk av teak så jeg ville malt alle vinduer som må males i  JOTUN 0734 Brunsvart. Det du har av teak vinduer ville jeg om mulig tatt godt vare på, pusset ned og oljet :-) Garasjeport og bod-dører ville jeg malt i samme farge som huset slik at inngangen kan få skinne i en egen farge. Det meste er lekkert sammen med  JOTUN 0734 Brunsvart og farge på ytterdør bør gjenspeile farger du liker og kanskje farger du har inne. Min personlige favoritt hos deg er grønt, gjerne  JOTUN 8413 Herregårdsgrønn eventuelt  JOTUN 7653 Stockholmsgrønn eller  JOTUN 7092 Portgrønn, grønt er lekkert mot den rød murveggen ;-) 
Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende. Årets malingsnyhet DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør. Terrassen beises med TREBITT Terrassebeis. Klikk deg inn på produktlinken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.
Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.
Vi ønsker deg lykke til :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk

Svar:

Hei igjen og takk for gode tips! Fant ncs for brunsvart, NCS 8501-G90Y. Men swedoor kan bare levere i ncs S systemet. Finnes brunsvart med en ncs -s også?

23/01/2023 14:47:16

Fargerådgiver svarer:

 JOTUN 0734 Brunsvart er en farge vi har laget så NCS koden er ikke standard med S først i koden. Ingen standard NCS blir lik dessverre. 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun