Farge på tomannsbolig

Kategorier:

- Annet

Lurer på å male en tomannsbolig i fargen Herregård, lurer på om dere har tips til en god grønnfarge som skal på dørene. Har registrert Herregårdsgrønn, men ønsker en som har litt mer gult i seg.

20/01/2023 10:08:32

Fargerådgiver svarer:

Hei Ingebjørg

Hei, vi hjelper deg gjerne, men kan du sende oss bilder slik at vi får et inntrykk av huset, farge på tak-stein og omgivelser :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei igjen! Saken er at bygget ikke er på plass enda, men jeg kan legge ved bilde av huset slik det er nå, samt tegninger. Platten og paviljongen i hagen skal bort, så det er ikke behov for å ta hensyn til det. Forøvrig skal det være annet tak på tilbygget (resten av huset på et senere tidspunkt) Det vil bli grå plater (se vedlagt bilde) Har du andre gode forslag til husfarge må du gjerne komme med de også!

20/01/2023 12:46:24

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen og takk for mer informasjon :-) Hva med  JOTUN 8115 Landskap den er gulere og lekker sammen med  JOTUN 0092 Herregård :-) Hvis gråtonen på taket er kjølig kan  JOTUN 0092 Herregård kanskje virke mer gul en grønnaktig så dette bør du sjekke mot prøver at taket :-) 

Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende. Årets malingsnyhet DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør. Muren maler du med JOTUN DryTech Murmaling. Terrassen beises med TREBITT Terrassebeis. Klikk deg inn på produktlinken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.
Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.
Vi ønsker deg lykke til :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk