Ny farge på gjesterommet

Kategorier:

- Annet

Lister/dører/vinduer : Hvit, refleksjon 1622/0801-Y25R

Tilstøtende rom : Devine

Hei! Jeg vil gjerne ha en ny farge på gjesterommet. Nå er det litt for mørkt, og jeg synes det er vanskelig å finne noe jeg liker som passer. Problemet er at gulvet er ganske gult, og det samme er et skap, og ingen av delene kan vi bytte ut. Men skapet kan til nød også males. I tillegg har vi teak pult og hvit seng som vi liker veldig godt og helst vil beholde. Så hva kan passe? Vi har allerede grønt på stua og kjøkken, så enda et grønt rom blir kanskje dessverre i overkant. Soverommet er også blått, så gjerne en annen farge enn det. Har veldig lyst på noe gult, men er redd det ikke passer så bra til gulv og skap. Har dere noen tips? Jeg ønsker meg så veldig et lysere rom!

23/01/2023 19:11:58

Fargerådgiver svarer:

Hei Mari :-) Jeg tenker litt motsatt, nettopp på grunn av gulvet blir gult fint, jeg holder en knapp på  LADY 12118 Hummus :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Tusen takk, det høres jo helt supert ut! Jeg prøvde å gå innom for en fargeprøve-lapp, men det var det dessverre umulig å få tak i til akkurat den fargen. Kan du hjelpe meg med tips til å få tak i fargeprøve, evt tips til liknende farger som kan passe?

28/01/2023 15:22:07

Fargerådgiver svarer:

 LADY 12118 Hummus er i vårt tredkart som heter REDISCOVER fra 2020/2021. Dessverre får ikke alle fargene vi har plass i vårt fargesenter, men alle fargene kan blandes. Jeg anbefaler at du kjøper en  JOTUN Fargeprøve Interiør slik at du får testet  LADY 12118 Hummus i rommet mot gulvet. Du finner også stor prøve av  LADY 12118 Hummus i de nye fargeviftene våre som heter VÅRE VAKRESTE INTERIØRFARGER kanskje en av dine lokale Jotun forhandlere har denne fargeviften ? 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Takk! Jeg er nok ikke helt klar for å begynne å male noen fargeprøve ennå, for jeg er ikke helt sikker på når jeg skal male ennå (jeg vil bare gjerne finne farge først). Men jeg kan prøve de andre takk! Det er ikke mulig å bestille på nett?

30/01/2023 21:37:45