Farge på stue

Kategorier:

- Stue

Lister/dører/vinduer : Hvit/ eik

Hei. Jeg har nylig kjøpt meg et rekkehus. Ønsker råd om fargevalg. Jeg ønsker å finne en farge som er lett å style og som binder sammen i huset. Skal ikke ha lister i taket, går for enten hvite eller eike lister på gulv. Ønsker noe i lys beige. Skal ha en grå sofa i stuen. Spisebordet skal være brunt tre. Det er spotter i stuen. Kjøkkenet er hvitt høyglans. Har noen tips til valg av farge? Med vennlig hilsen Kristine

23/01/2023 20:54:33

Kommentar

Dette er gangen. Trappen skal males i noe lyst, mulig hvit. Skal legge eikeparkett i trinnene. Tapeten skal fjernes, ønsker å male gangen i en annen farge enn stuen. Men ønsker å holde det til lys beige

23/01/2023 20:57:48

Fargerådgiver svarer:

Hei Kristine

Grunnet ditt gulv jeg opplever som varmt ville jeg tatt en titt på  LADY 1392 Gul Antikk sammen med  LADY 12118 Hummus i gangen. Se også på  LADY 12180 Present og den lysere greige  LADY 12182 Gentle Whisper. Den sistnevnte bør kombineres med  LADY 9918 Klassisk Hvit. Velg gjerne lik farge på gulvlistene som veggen som vil gi en fin og rolig overgang til gulvet.

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slett tak og taklister maler du med LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.
Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.
Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk

Svar:

Takk for svar. Jeg tenker å ha denne sjenk i stuen med tilhørende tv bord.Gulvet er kaldere enn på bilder. Tror du blek sand kunne vært fint på veggene/ veggen i stuen? Mvh Kristine

25/01/2023 19:21:34

Fargerådgiver svarer:

Hei Kristine

 LADY 1016 Blek Sand er en fin grålig beige tone som vil fungere med mange farger ;) Ta også en titt på  LADY 1140 Sand eller  LADY 12075 Soothing Beige som begge er litt varmere og som vil fungere til ditt skap. Hvilken du skal velge må du se opp mot dine gulv. Hva med  LADY 0486 Silke på trappen? Da vil du få en lys, men ikke helt hvitt tone på trappen.

Lykke til ;)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun