Ny farge på soverom

Kategorier:

- Soverom

- Kontor

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvitt på vinduer og tak. Slipt furugulv.

Hei:) Vi ønsker fargeråd til veggfarge på et kombinert kontor og gjesterom. Rommet ligger i en 1890 bygård, 2,80 m under taket. Basisfargen i leiligheten er lys antikk. Tenker å beholde det som basisfarge i dette rommet også, men ønsker en fondvegg i en annen farge. Har fargen Pale Linden i et annet rom, liker denne fargen, så kan gjerne prøve en annen farge med noe samme uttrykket. Mvh Hilde og Petter

2023-01-23 21:17:05

Fargerådgiver svarer:

Hei Hilde og Petter :) Med  LADY 0471 Lys Antikk som basefarge vil  LADY 8252 Green Harmony bli vakker i møte med det varme gulvet og til tilstøtende rom i  LADY 8281 Pale Linden. Jeg vil også nevne den dypere  LADY 8304 Timian. Vi har også de varmere  LADY 2024 Senses og  LADY 12083 Devine som er gode kandidater:) 

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon til gode kombinasjoner og anbefalte hvittoner. Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter. Lykke til!

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk