Farge på stue og gang

Kategorier:

- Kjøkken

- Gang

Lister/dører/vinduer : Lys Granitt

Tilstøtende rom : Fennel fra Zoffany på soverom, men man må jo åpne en dør for å se dette.

Hei! Jeg har malt stuen min i Lys Granitt, veggene i matt maling og listene i høyglans. Jeg har en åpen kjøkkenløsning, men ønsker ikke male samme farge. Det er også åpent ut mot gangen fra stuen, så jeg ønsker to farger som fungerer med Lys Granitt. Det er hverken vinduer på kjøkkenet eller i gangen, men jeg får lysskinner o sort i taket på kjøkkenet. Kjøkkenet får glatte, matte eikedører og hvit steinplate. Jeg skal også male utgangsdøren, samt de andre dørene i gang og på kjøkken. Ønsker gjerne to ulike forslag; et med mer harmonerende farger og et annet som er litt mer spennende.

23/01/2023 23:25:09

Fargerådgiver svarer:

Hei Marielle

Hva med å velge den litt mørkere  LADY 2011 Antique Brass på kjøkkensonen? Lekker sammen med  LADY 2040 Lys Granitt. Da ville jeg tatt en titt på  LADY 8565 Hope på veggen i gangen og  LADY 0125 Palmetto på døren ;)  LADY 2011 Antique Brass og  LADY 2040 Lys Granitt er også lekre i møte med de litt kjøligere  LADY 5516 Iron Blue og  LADY 6378 Iconic. Velg gjerne veggfargen også i taket i gangen samme som i stuen. Døren kan du gjerne velge å male i lik farge som veggen som vil gi en fin og sømløs overgang mellom disse to elementene. 

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon til gode kombinasjoner og anbefalte hvittoner. Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk