dFrge til stue/spiserom/kjøkken

Kategorier:

- Stue

- Kjøkken

Lister/dører/vinduer : Dører og vindu i klassisk hvit, lister tilsvarende gulvet

Vi pusser opp stue og kjøkken, og skal legge nytt gulv av typen Northwood Hind. I den anledning vil vi også benytte muligheten til å male stua og kjøkken, både vegger og tak. Er ganske luftig og lys etasje, og trenger hjelp med fargevalg. I utgangspunktet er tanken samme farge i tak og vegg, men åpen for forslag. Nåværende stue består av hovedsaklig eggehvite vegger, i tillegg til både mørkegrønne og svarte konstrastvegger.

2023-01-24 08:12:12

Fargerådgiver svarer:

Hei Jon Endre

 Vi hjelper deg gjerne med farger til dine flater som skal males, men vi trenger en likn til det gulvet du har valgt, en NCS fargekode på dine kjøkkenfronter og gjerne bilde av din sofa. Bildene blir ikke publisert, det er bare du og jeg som ser dem. Hvis du kan si noen ord om farger du liker eller ikke liker er det supert. Hører fra deg. :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei. Takk for svar. Ser jeg refererte til feil navn på gulv. Det er North Wood Herdet tregulv, Hild. Link: https://www.tlund.no/produkt/parkett-north-wood-hild-herdet-eik-rustikk/ Legger også ved et bilde av gulvet som er lagt til nå. Sofa er ikke oppe og står nå, men det er en lysegrå sofa. Legger ved bilde. Vet ikke eksakt farge på kjøkkenfronter, men ser ut til å ligne eggehvit. Foreløpig har vi sett oss ut Tidløs, Space, Kokos, Frostrøyk, som alternativer vi skal be om fargeprøver av . I utgangspunktet tror vi at vi ser for oss noe i beige fargeskala. Vi ønsker ikke for mye gul ihvertfall. Anbefales det å blande litt farger i et så stort rom, cirka 50 kvm, eller bør man holde seg til en farge? Glemte nevne, men trappeoppgang skal også males. Det er med i bilde fra forrige post. På forhånd takk,

24/01/2023 14:51:40

Fargerådgiver svarer:

Hei Jon Endre

 Dersom dine fronter er  LADY 1001 Egghvit vil de fungere med  LADY 1376 Frostrøyk,  LADY 1024 Tidløs,  LADY 10678 Space og  LADY 1931 Kokos ;) Jeg opplever gulvet ditt som varmt og kan da vippe  LADY 10678 Space og  LADY 1024 Tidløs i en mer grønnlig retning. Ta også en titt på  LADY 1519 Vanilje,  LADY 1140 Sand,  LADY 12075 Soothing Beige. Lik farge på alle flater vil bli lekkert, og jeg vil tro de sistnevnte ikke vil oppleves mørke i dette rommet med en så deilig takhøyde ;)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun