Nytt pusset murhus ved fjorden

Kategorier:

- Enebolig

- Garasje

Dører/vinduer/garasjeport :

Hei; Skal fargesette nytt hus - både utvendig og innvendig. Pusset mur utvendig. Har plan om Frostrøyk på vegg til svarte vinduer og rød takstein. Er det OK, eller kan det velges et eller to alternativ her? Inne er det mønt himling med sømløst gips på vegger. Har også plan om dette inne på vegg da vinduer er svarte...? Men, usikker på den fargepaletten nå som fliser, gulv og kjøkken må velges snarlig. Ønsker forslag på farger da vi er i tvil her. PS; Inne vil det bli ganske så lyst da det er mye vinduer. Høyt under taket.

2023-01-24 11:29:52

Fargerådgiver svarer:

Hei Trond,   JOTUN MUR 1376 Frostrøyk er absolutt lekker til rødt tak og sorte vinduer. Hvis du ikke ønsker samme farge ute og inne kan du velge  LADY 1016 Blek Sand inne eller motsatt.  LADY 1016 Blek Sand og  LADY 1376 Frostrøyk er lekre sammen og tøffe til sorte detaljer og rødt tak. Vi baserer blant annet våre fargevalg på gulv, kjøkkenfronter, fliser og møbler så det du har gitt meg er litt tynt for å kunne mene så mye :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Takk for raskt svar!!👌 Hei, Det er tenkt kjøkkenfronter og baderoms innredning i svart eikefiner. Lys benkeplate. Planen er svarte dører…? 1016 blek sand så veldig fin ut, og varm. Kan du foreslå en palett i dette leiet? Hører fra deg☺️ Trond

24/01/2023 20:42:48

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen Trond, så hyggelig at  LADY 1016 Blek Sand falt i smak :-) Det er mye som er lekkert sammen med  LADY 1016 Blek Sand men velger du   LADY 1376 Frostrøyk ute, kan gjerne den være med inn ;-) Sammen med disse ville jeg valgt hvite detaljer i  LADY 1624 Letthet og hva med farger som  LADY 11174 Curious Mind,  LADY 11012 Rustic Brown,  LADY 11175 Adventure,  LADY 5490 Serene Blue og/eller  LADY 5530 Collected Blue. Er dette farger du kan trives med ? 
Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slett tak og taklister maler du med LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.
Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.
Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk