Ny farge på soveromm

Kategorier:

- Soverom

Hei! Vi flytter inn i et hus der det nå er et ganske enkelt tapet fra Slettvoll på veggene. Tapetet har litt struktur, men svært lite. Er det mulig å male over dette? og hvordan går en eventuelt frem? Jeg ønsker meg en veldig lys farge på veggene, men er litt usikker på varmere eller kjøligere toner. Legger ved to inspobilder, samt et bilde av hvordan rommet ser ut nå (se bort fra møbler, gulvteppe og gardiner). Vet dere om det er noen farger dere vil anbefale? På forhånd tusen takk!

2023-01-24 12:04:57

Fargerådgiver svarer:

Hei Alexandra, tapet grunner du med  Jotun Grunning for tapet, som toppstrøk anbefaler jeg  LADY Pure Color. Hvis det er mye struktur kan du også bruke  LADY Minerals. Farger som  LADY 10678 Space,  LADY 12075 Soothing Beige og den varmere  LADY 1140 Sand kombinert med detaljer i  LADY 1624 Letthet kan minne om fargen i det første inspirasjonsbildet. På bildet 2 er veggene kjøligere, ta en titt på  LADY 1024 Tidløs,  LADY 1391 Lys Antikkgrå,  LADY 8470 Smooth White eller den grønnere  LADY 8118 Løvsal gjerne sammen med  LADY 9918 Klassisk Hvit. Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon til gode kombinasjoner og anbefalte hvittoner. Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun