Hvilken farge på hytteveggen?

Kategorier:

- Hytte

Dører/vinduer/garasjeport :

Hei, Vi bygger hytte plasser på en ås med nærhet til skog (furu stort sett), sjø og golfbane. Tomten har vi valgt å holde så naturlig som mulig og derfor ønsker vi et bygg som fargemessig komplimenterer naturen rundt. Vi har vinduer, dører, takrenner etc i NCS 9500s og sliter med å finne den «riktige» fargen til veggene utendørs. Nyanser og toner vi ønsker å styre unna er gul/grønn og rød. Har sett litt på 0546 VIKA. Hjelp tas imot med stooor takknemlighet!:-)

25/01/2023 23:09:15

Fargerådgiver svarer:

Hei Jenny

Hei, vi hjelper deg gjerne, men kan du sende oss bilder slik at vi får et inntrykk av hytta, farge på tak-stein og omgivelser. Hører fra deg ;)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Taksteinen (shingel) er sort, har bare ikke kommet så langt enda:-)

27/01/2023 09:07:57

Fargerådgiver svarer:

Hei Jenny

Takk for bilder ;) Sammen med  JOTUN 0546 Vika ville jeg vurdert  JOTUN 1016 Blek Sand på vinduene. Da vil du få en deilig dempet lun tone. Lekkert til sorte detaljer ;)  JOTUN 0546 Vika kan vippe litt grønnlig, da den er uten rødt i undertone, så ta en titt på  JOTUN 10254 Brun Jord som er litt lysere og lunere også fin sammen  med  LADY 1016 Blek Sand. Noen velger å beise hytta . Ta en titt på  TREBITT 90033 Funkissort sammen med  JOTUN 1016 Blek Sand eller den litt mørkere  JOTUN 1284 Svolvær på omrammingen.

Trebitt Oljebeis har unike oljer som trenger godt inn i treverket og bevarer det naturlig vakre utseende. Oljene hindrer fuktopptak og reduserer oppsprekking. UV-block beskytter mot sollys og holder fargen vakker lenge. Med Trebitt Oljebeis trenger du ingen grunning. 

Maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende. Årets malingsnyhet DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør.  Klikk deg inn på produktlinken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.
Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.
Vi ønsker deg lykke til :-)Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk