Enebolig

Kategorier:

- Enebolig

- Mur

- Garasje

- Staffasje

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Hei, Vi skal male huset til våren, og ønsker gjerne fargetips. I dag er huset klassisk hvit (inkl karmer). Huset er fra 1950-tallet, og ruver litt mer i terrenget enn de andre husene i gaten. Hus i gaten er hvite, blå, røde. Er åpen for det meste av farger:-)

2023-01-29 09:19:04

Fargerådgiver svarer:

Hei :) Hva med  JOTUN 10168 Muted Yellow i kombinasjon med  JOTUN 1284 Svolvær på muren og  JOTUN 1376 Frostrøyk på vinduer. En fin kontrast til farger i nabolaget :) 


Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende. Årets malingsnyhet DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør. Muren maler du med JOTUN DryTech Murmaling. Terrassen beises med TREBITT Terrassebeis. Klikk deg inn på produktlinken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.
Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.
Vi ønsker deg lykke til :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk

Svar:

Takk for gode innspill. Hva tenker du om farge på døren - brunsvart?

05/02/2023 08:58:34

Fargerådgiver svarer:

Hei :)  JOTUN 0734 Brunsvart vil bli ett klokt valg, tommel opp fra meg :)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei, Takk for tidligere fargeråd. Vi har testet med muted yellow og svolvær, og det falt ikke helt i smak hos resten av familien. Kanskje det henger sammen med at huset var gult opprinnelig:-). Vi heller litt mot grønn - eller hva tenker du som alternativer til gul? Tips til farge på både hus (tre) og mur, samt vinduskarmer, ytterdør, garasjeport og terassebeis ønskes gjerne. Mvh Renete

24/05/2023 23:10:05

Fargerådgiver svarer:

Hei :) Ta en titt på  JOTUN 7653 Stockholmsgrønn på kledning hvor muren vil bli fin i  JOTUN MUR 11129 Smoky Grey.  JOTUN 7053 Lærdal vil da bli fin på garasjeport og dør. Vinduer ville jeg malt i  JOTUN 1024 Tidløs. Hva med  TREBITT 9072 Naturgrå på terrassen :) Lykke til ! 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei og takk for så raskt svar:-) Tenker du at Tidløs blir for lys for muren, istf Smoky Grey? Og kan jeg gå for en litt brunere farge på terassen, eks Skyggebrun? Vi har store terassevinduer/dører og et parkettgulv inne i mer rødlig/brun-farge, så blir en stor overgang til naturgrå. Nok en gang tusen takk!

25/05/2023 15:15:58

Svar:

Glemte å spørre ang vinduer: vi har en del vinduer uten vinduskarmer - jeg tenkte kanskje vinduskarmer i Lærdal (vi har bomull på selve vinduene) for ikke å utheve de vinduene som har vinduskarmer vs de som ikke har. Hva tror du om det?

25/05/2023 15:27:26

Fargerådgiver svarer:

Hei :) I mine øyne vil du få visuelt en forankring på boligen med den dypere  JOTUN MUR 11129 Smoky Grey. Dermed vil ikke den øvre delen bli "svevende" for å si det slik ;) 

 TREBITT 90028 Skyggebrun er en veldig god kandidat, tommel opp fra meg :) Du kan fint bruke  JOTUN 7053 Lærdal på vinduer i kombinasjon med  JOTUN 7653 Stockholmsgrønn. Ofte faller avgjørelsen på de mindre detaljene når de store flatene er malt om hva som blir best ;) God helg! 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun