Kjellerstue/gang

Kategorier:

- Stue

- Gang

Lister/dører/vinduer : Hvit

Hei! Har en kjellerstue med panelplater og mur som vi ønsker å male i en grønnfarge. Evt. En mørkere kontrast farge på en murvegg i tillegg. Ønsker en lys/lun grønnfarge som hovedfarge. Det er lite dagslys inn i dette rommet, kun 1 lite smalt kjellervindu så vil male i en farge som ikke stjeler romfølelse/lys. Tips? 😀 Minty Breeze?

29/01/2023 15:12:08

Fargerådgiver svarer:

Hei Christer

Hva med å male  LADY 7628 Treasure på alle veggene, en deilig grønntone, og heller velge å male taket i en lysere tone som  LADY 8281 Pale Linden slik at dette blir den femte veggen? En mørkere farge på en av veggene vil kunne gi det inntrykket av veggen kommer litt mot deg og da vil romfølelsen bli mindre

Farger i taket vil utgjøre en stor forskjell i rommet: Et spennende tak gjør nemlig at øynene trekkes oppover og at rommet fremstår som større. Med LADY Perfection får du et perfekt, skjoldfritt og helmatt resultat – selv i taket.

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon til gode kombinasjoner og anbefalte hvittoner. Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk