Jeg skal male hytta som jeg har kjøpt.

Kategorier:

- Annet

Lister/dører/vinduer : Utendørs

Jeg har kjør meg hytte ved sjøen. Den og sjøhuset bør males. Sjøhuset skal males rødt, som det er tradisjon for. Jeg klarer ikke å finne en god farge til selve hytta og søker hjelp av dere

2023-01-29 15:34:27

Kommentar

Kunne tenkt meg i litt moderne farger

29/01/2023 15:36:03

Fargerådgiver svarer:

Hei Sigurd Emil :) Gratulerer med hytte i vakker beliggenhet! Hva med sjøhuset i  JOTUN 0042 Villvin hvor karmer, dør og vinduer kan bli en fellesnevner til hytten i  JOTUN 1376 Frostrøyk. På selve hytten vil  JOTUN 1284 Svolvær eller  JOTUN 1939 Sandbeige bli vakker på kledningen:)

Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende. Årets malingsnyhet DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør. Muren maler du med JOTUN DryTech Murmaling. Terrassen beises med TREBITT Terrassebeis. Klikk deg inn på produktlinken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.
Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.
Vi ønsker deg lykke til :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk