Ny farge i gangen og tilstøtende kontor

Kategorier:

- Kontor

- Gang

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit

Tilstøtende rom : Washed linen og refleksjon

Hei! Vi har nylig pusset opp stua og har der malt fargen Washed linen på veggene. Vi har ei trapp som går gjennom kjeller, stue og loft som er malt i fargen Refleksjon. Nå ser jeg at fargen i kjelleren/gangen ikke ble så fin mot trappefargen, og lurer på hvilken farge jeg bør male der. Fargen fra før er nok bomull eller eggehvit. Både vegger, lister, tak og dører er malt likedan i gangen. Jeg har litt lyst til å male dørene klassisk hvit, da det er den fargen vi har brukt på dørene ellers i huset. Taket er også klassisk hvit på stua. Fargen Washed linen er malt på veggene i trappa, så fargen i gangen bør nok også passe til den fargen. Jeg kunne tenke meg en «glad» farge, kanskje gult? Det bør være en lys farge, da vi har kun et lite vindu på ytterdøra som gir lys i gangen. Gangen består av hele 6 (!) dører. I tillegg vil jeg male et tilstøtende rom som skal bli kontor. Der har jeg sett meg ut fargen S3020-Y30R, som jeg synes er veldig fin, men er usikker på hva den passer til. Har dere noen forslag til farge vi kan male i gangen som passer til Refleksjon og Washed linen, samt fargen med fargekode S3020-Y30R? Det skal også sies at flisene på gulvet i gangen er grå (se bilde), og vi har en rød teglsteinsmur som går igjennom alle tre etasjene. Mvh. Hege Nyborg

29/01/2023 15:34:58

Fargerådgiver svarer:

Hei Hege

Sammen med  LADY 1622 Refleksjon på din trapp vil  LADY 9918 Klassisk Hvit bli en fin hvittone.  LADY 1622 Refleksjon som har en rød undertone vil bli forsterket dersom du velger deg en lys gultone eller den litt gylne hvittonen  LADY 1453 Bomull. Den kan fungere dersom du velger en mer dempet gultone som  LADY 1392 Gul Antikk for da blir det større kontrast. en slik gultone vil også bli fin i møte med dine mørke gulv ogbeige tonen S3020-Y30R.Den vil også fungere med  LADY 10679 Washed Linen eller en litt mer dempet tone som  LADY 0394 Varmgrå dersom du ikke vil ha en gultone i gangen ;)

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon til gode kombinasjoner og anbefalte hvittoner. Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk