Farge stue og kjøkken

Kategorier:

- Kjøkken

Lister/dører/vinduer : Lister eik. Svarte vinduer. Hvitkalket eik i taket.

Hei! Vi bygger nytt hus og skal velge farge på kjøkkeninnredning og farge på vegger stue/kjøkken (åpen løsning). Vi har tenkt NCS 1102 Y10R på kjøkkeninnredning (i tillegg til øy i lys eik og benkeplate med marmorstruktur), og washed linen på veggene i stue og kjøkken. Taket vil være hvitkalket eikepanel. 1. Vil denne fargekombinasjonen bli bra? Har dere eventuelt andre tips? 2. Ser at varmgrå blir nevnt som en mulig mørkere farge å kombinere med, men jeg er redd denne vil bli for grå. Liker bedre farger som heller mer mot beige. Har dere noen tips til beige-farger som passer til tidløs og washed linen?

29/01/2023 19:54:59

Fargerådgiver svarer:

Hei Elise, 1102-Y10R er NCS koden på  LADY 1928 Sommersne, hvor planlegger du  LADY 1024 Tidløs ?  LADY 1024 Tidløs og  LADY 1928 Sommersne er ikke supre sammen så jeg må spørre ;-) Hvis du også kan sende meg link med bilder av gulvet er det supert. Er  LADY 10679 Washed Linen bestemt eller er du åpen for å bytte den med en varmere beige tone ? 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei, og takk for svar. Ser at jeg var litt uklar. Sommersne på kjøkken og washed linen på veggene er utgangspunktet (glem tidløs). Men absolutt åpen for varmere beige-farge på veggene - bare den ikke blir for mørk. Vi har valgt gulvet nede til venstre på bildet (det bredeste).

31/01/2023 20:53:23

Fargerådgiver svarer:

Hva med  LADY 1928 Sommersne på kjøkkenfronter kombinert med  LADY 1016 Blek Sand og  LADY 1233 Mohair, begge er litt varmere mer beige enn de gråbeige   LADY 10679 Washed Linen og  LADY 0394 Varmgrå :-) Jeg tror de blir fine til gulvet, men dette må sjekkes i dine lysforhold med møbler og andre tekstiler :-)

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon til gode kombinasjoner og anbefalte hvittoner. Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun