Farge i gang og trappegang

Kategorier:

- Gang

Tilstøtende rom : Light

Hei! Vi skal male et nytt hus og er veldig usikre på hvilke farge vi skal ha i gangene/trapperommet. Vi kommer til å ha 1349 Light i stua, og "kritthvitt" i tak/lister i hele huset. Vi tror også at trappen blir hvit. Vi er veldig glad i fargen "light" og har nesten lyst å male gangene i samme, men er redd for at det kan bli for mye. Har dere tips til farge som passer fint sammen med light og som kan være en god nøytral (men lys) farge i gang/trapperom. Jeg er ikke glad i kalde farger (f.eks. grå). Vennlig hilsen Astrid

29/01/2023 21:38:06

Fargerådgiver svarer:

Hei Astrid, hva med hvite detaljer i  LADY 1624 Letthet og veggen i gang og trapperom i  LADY 0486 Silke, de er vakre sammen med  LADY 1349 Light :-) Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slett tak og taklister maler du med LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.
Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.
Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk