Farge i tak og vinduskarm i soverom

Kategorier:

- Soverom

Lister/dører/vinduer : Hvit/hvit/hvit/hvit

Tilstøtende rom : Humble yellow

Hei, soverommet mitt er malt med Gustaviansk blå. Taket og vindu er hvitt. Rommet består av veldig få ting/farger. Bare en seng. Vindu har utsikt over fjord. Jeg ønsker å gjøre rommet litt varmere, men liker den blå. Hvilken farger kan dere anbefale til tak og vindueskarm?

29/01/2023 21:44:12

Fargerådgiver svarer:

Hei Lise, uten bilder er det ikke så enkelt å mene så mye, men hva med lister og dør i samme farge som veggen og en dypere blå i taket. Jeg ser for meg  LADY 4618 Kveldshimmel,  LADY 4638 Byge eller de varmere  LADY 4143 Hule eller  LADY 4594 Blå Harmoni i taket, de er alle på hver sin måte fine sammen med vegger   LADY 4109 Gustaviansk Blå :-) 

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. 

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slett tak og taklister maler du med LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Noen av de mørkeste fargene kan dessverre ikke blandes i Lady Perfection takmaling. Noen velger da å bruke Lady Pure Color. Vær oppmerksom på at det da ikke er garantert at resultatet blir helt skjoldfritt, og at veggmaling kan dryppe mens du maler.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.
Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.
 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk