Stort nytt funkishus, hjelp til farger

Kategorier:

- Enebolig

- Mur

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Trenger hjelp til å velge farge på muren. Det er hovedsaklig murhus. Vinduer er svarte, RAL9005. Forside øverste etasje og kanten oppe ved taket hele veien rundt er kledning med Alvdal royal svart, så har vi noen brunbeisede detaljer i treverk beiset i Tjæralin teak. Dette er verandavegger (verandaene er innfelt i huset) i front på hver side, samt noen pyntefelter på sidene, og kassekledningen. Vi skal ha teakfargede ytterdører. Vi skal legge fasadeskifer rundt hoveddøren øverste etasje. Det vi lurer på er hvilken farge vi bør velge på resten av huset, hele underetasjen og nesten hele oppsiden og store deler av sidene. Arkitekten kan ikke tegne fargeforslag til oss, kan dere hjelpe? Vi kan velge hvilken som helst farge av NCS-kodene.

11/03/2023 19:24:45

Fargerådgiver svarer:

Hei Tove, jeg ser for meg at lys murvegg blir fint som kontrast til de mørkere detaljene, hva med  JOTUN MUR 1376 Frostrøyk :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk

Svar:

hei Line, tusen takk for svaret. Eg er usikker på korleis det blir med lyst når alt oppe er mørkebrunt og svart? Såg du skikkelig på tegningane? Men om du er sikker på at dette ikkje blir rart, gjer vi det slik du foreslår :-) Evt kva farge av mørkare brungrå/brunsvart tenker du kunne passe?

20/03/2023 14:47:26