Farge på (høy) grunnmur til hus i klassisk hvit

Kategorier:

- Enebolig

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Hei, Huset vårt er malt i klassisk hvit. I dag er grunnmur i samme hvitfarge. Jeg lurer på om det kunne vært fint å ha en annen farge på grunnmur (grålig), men trenger tips til farge. Bilde av huset er vedlagt. Når man kommer opp bakken ser man grunnmuren veldig godt. Som dere ser har vi også en terrasse i mur - bør farge på denne følge grunnmuren? Tror dere det er fint med grunnmur i grå-farge, eller ville dere beholdt hvit grunnmur? Hvis vi bytter farge på grunnmur trenger jeg sårt fargetips til hva som kan passe. Er det noen farger dere tror kan passe til huset og til klassisk hvit?

2023-03-12 08:30:53

Kommentar

Terrassen har forresten skifer-heller om det er relevant ☺️ Bed langs grunnmuren fjernes og erstattes av singel, så grunnmuren blir mindre «gjemt» enn den er på bildene

12/03/2023 08:36:03

Fargerådgiver svarer:

Hei Ingrid :) Det vil helt klart kle din bolig å male grunnmuren i en dypere tone, dermed vil du få en forankring :) Med kledning i  JOTUN 9918 Klassisk Hvit vil  JOTUN MUR 1462 Grå skifer eller  JOTUN MUR 1877 Valmuefrø bli gode kandidater til singel og skifertrapp. Jeg ville startet med å male grunnmuren for deretter ta en vurdering på muren ved terrassen da det i mine øyne er fint med denne i  JOTUN 9918 Klassisk Hvit, den blir mer integrert med kledningen. Når det er sagt blir ingen av delene feil ;)  Lykke til!


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk