Ny farge ute

Kategorier:

- Enebolig

- Garasje

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Hei. Vi ønsker og bytte farge på huset men vi klarer ikke å bestemme oss for farge. Kan dere hjelpe oss å få tips til hvilken farge dom passer på huset og garasjen grunnmuren skal også males

12/03/2023 13:52:18

Fargerådgiver svarer:

Hei Tom, hva med  JOTUN 10168 Muted Yellow,  JOTUN 8426 Dewy Green eller  JOTUN 8413 Herregårdsgrønn. En mørk blå som  JOTUN 0730 Fjellblå eller den lysere  JOTUN 5445 Delicate Blue er også lekkert. Det er mye hvitt og grått i ditt nabolag så jeg ville uten tvil valgt en farge hos deg :-) Klikk deg inn på farge-linken, der kan du lese mer om fargene og se større bilder. Du finner også anbefalte kombinasjoner til detaljer, mur og terrasse. 

Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende. Nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt har et vakkert, supermatt utseende og den samme unike Extreme-teknologien som sikrer overlegen beskyttelse og suveren fargeholdbarhet. Den supermatte glansgraden gir en dempet fremtoning som svarer til de store trendbevegelsene innen moderne arkitektur, men passer også godt på mer tradisjonelle boliger. 

DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør. Muren maler du med JOTUN DryTech Murmaling. Terrassen beises med TREBITT Terrassebeis. 
Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk