Hus fra 1920

Kategorier:

- Enebolig

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Hei, Vi skal male huset fra 1920 utvendig, og trenger sårt noen gode råd. Vi har skiftet vindu, og gått fra mørk brun til hvite vinduer. Det øverste vinduet på loftet tenker vi også male hvitt for å matche de nye vinduene. Fordi huset er så høyt er det en stor jobb både å male og å vaske kledningen. Vi ønsker å vurdere en mørkere farge som holder lengre enn den hvite. Vi har vurdert en rekke bruntoner, men er usikre på hvordan det matcher tak og grunnmur, som er i grå sten, og den grå steintrappen.

13/03/2023 05:27:42

Kommentar

Flere bilder med de gamle, mørke vinduene.

13/03/2023 05:44:11

Fargerådgiver svarer:

Hei Ida, vi har ikke fått bilder, kan du prøve å sende bildene en gang til ? Det er dessverre ikke mulig å laste opp PDF-filer. Vi støtter JPG, JPEG, PNG og GIF.


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Sender bilder på nytt 😊

13/03/2023 20:48:25

Fargerådgiver svarer:

Hei Ida :) Ved å velge riktig produkt vil det hjelpe for svertesopp. Om du  ønsker ett lyst hus vil  OPTIMAL OptiWhite være i en god løsning for hvite hus.

I mine øyne ville jeg ikke valgt for mørk farge med tanke på grunnmur og takstein. Hva med  JOTUN 0394 Varmgrå som ikke vil bli for kjølig i gråtonen og heller ikke til vegetasjonen. Ta også en titt på den lysere  JOTUN 1016 Blek Sand som vil bli en god kandidat :) 

Klikk deg inn på farge-linken, der kan du lese mer om fargene og se større bilder. Du finner også anbefalte kombinasjoner til detaljer, mur og terrasse.

Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende. Nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt har et vakkert, supermatt utseende og den samme unike Extreme-teknologien som sikrer overlegen beskyttelse og suveren fargeholdbarhet. Den supermatte glansgraden gir en dempet fremtoning som svarer til de store trendbevegelsene innen moderne arkitektur, men passer også godt på mer tradisjonelle boliger. 

DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør. Muren maler du med JOTUN DryTech Murmaling. Terrassen beises med TREBITT Terrassebeis. 
Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon / for nyttige tips og inspirasjon. Lykke til! 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk