Hus i Ytre Enebak

Kategorier:

- Enebolig

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Huset skal bygges om. Fasaendring på vinduer. Blir moderne vinder uten sprosser. 2 vinduer endres. Et langt smalt vindu på framsiden av huset 250 x 50 cm der hvor det er 2 nå og kjøkkenvindu på kortsiden 150x50. Vi tenker et mørkt hus. Førts var tanken dempet sort, men har funnet ut at huset nok ikke passer til det. Tanken nå er en beigefarge, ganske mørk. F. eks Svolvær, Brun jord eller Sandbeige (denne er kanskje litt lys). Fargen på aluminiumsvinduene (RAL) er vi usikre på, hadde lyst på brune men passer vel best med en eller annen hvit farge da man skal ha beige hus. Trenger også forslag på grunnmur

13/03/2023 11:14:44

Fargerådgiver svarer:

Når du får nye vinduer kan huset absolutt kle en litt dypere tone, har du tegninger du kan sende meg slik at jeg får et inntrykk av endringene ? Kan vi vurdere farger basert på taket på bildet eller skal det gjøres noe med taket ? 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Dette har en arkitekt tegnet for oss. Vi skulle egentlig ha bygget på huset, men kostnadene ble for store. Det meste av endringene vil skje inne. Foreløpig skal vi beholde taket med svart takstein. Etterhvert ser vi for oss grå eller svarte takplater. Rekkverk vil bli av glass og trespiler. Inngangsparti skal endres til rette søyler og spilerekkverk.

15/03/2023 10:11:36

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen og takk for tegninger. Beholder du sort tak eller velger sorte plater kan du gjerne velge mørke vinduer i  JOTUN 9938 Dempet Sort eller RAL 9004. På kledningen ville jeg valgt  JOTUN 10254 Brun Jord og på grunnmur  JOTUN MUR 1491 Slipesten. Har du en terrasse som skal skal beises er  TREBITT 9072 Naturgrå lekker :-) 

Klikk deg inn på farge-linken, der kan du lese mer om fargene og se større bilder. 

Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende. Nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt har et vakkert, supermatt utseende og den samme unike Extreme-teknologien som sikrer overlegen beskyttelse og suveren fargeholdbarhet. Den supermatte glansgraden gir en dempet fremtoning som svarer til de store trendbevegelsene innen moderne arkitektur, men passer også godt på mer tradisjonelle boliger. 

DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Muren maler du med JOTUN DryTech Murmaling. Terrassen beises med TREBITT Terrassebeis. 
Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk