Fargevalg boligblokker

Kategorier:

- Annet

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Hei! Jeg representerer et OBOS-styre for 4 blokkbygninger med til sammen 48 leiligheter. Vi er i en prosess med å rehabilitere fasaden vår, som i over 30 år har vært lys rosa, og som nå er tydelig preget av årene. VI ønsker en profesjonell vurdering av fargevalg for blokkene våre, mtp. beliggenhet, klima, vedlikehold, videresalgsverdi m.m. Fasaden er i mur. Er dette noe Jotun kan hjelpe oss med? Ev. peke oss videre til forhandler dere samarbeider med? Hilsen Jan Åge Sundnes, Øvre Dalen Borettslag, Bergen

2023-03-14 11:55:13

Fargerådgiver svarer:

Hei Jan Åge

Tusen takk for din henvendelse. Vi ser at dette er et større prosjekt, samt at du representere en profesjonell aktør. Jotuns fargerådgivning er ment til private personer.
Jotun kan kostnadsfritt bistå i tekniske vurderinger av underlag samt bistå med valg av riktig produkt og kvalitet til formålet. Hvis dette er ønskelig kan du ta kontakt med Jotun Teknisk Service (Jotun.no) eller på telefon 33 45 75 30. Jotun Teknisk Service vil også kunne sette deg i kontakt med lokal konsulent i tilfeller der hvor det er nødvendig med en befaring/personlig kontakt eller lignende.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun