Nytt funkis sommerhus

Kategorier:

- Hytte

Dører/vinduer/garasjeport :

Hei, jeg har tidligere fått fargeråd på funkis sommerhuset både inne og ute. Inne vurderer vi noen av de nyeste fargene: KOKOS, VÅRLUFT, URTEHAGE, NATURAL GREEN og COLLECTED BLUE. Jeg har fått følgende svar tidligere utvendig: TREBITT 90033 Funkissort kombinert med TREBITT 90032 Grånet Oker. Du kan også velge å male de lyse delene av hytta, hva med TREBITT 90033 Funkissort sammen med JOTUN 1284 Svolvær, JOTUN 1939 Sandbeige og JOTUN 1016 Blek Sand. Jeg har forstått at BLEK SAND ikke harmonerer med KOKOS eller VÅRLUFT. Har du forslag til en annen lys fin farge mot funkissort. Det blir et uteområde under tak som vil være i tilknytning til stua som åpnes med foldedør. PS. På dagens tegning er det tegnet mørkt men ønsker det lyse vegger under "tak ute". For det blir forlengelse av stua. Hvilken farge bør tak utstikkerne være? De er tegnet sorte i dag men føl de "stikker for mye frem".

2023-03-16 10:31:49

Fargerådgiver svarer:

Hei Kari-Anne

Dersom du fortsatt har  LADY 10342 Kalkgrå på dine fronter vil  TREBITT 90033 Funkissort og  TREBITT 90032 Grånet Oker bli fin kombinasjon til utendørs;)  LADY 1931 Kokos vil da fungere med disse fargene utendørs, men om den vipper mindre varm, mer gul i møte med  LADY 10342 Kalkgrå må du selv vurdere da det er flere elementer som spiller inn, som gulv, møbler og ditt lys. Du kan også ta en titt på  JOTUN 1376 Frostrøyk som en lys tone sammen med  TREBITT 90033 Funkissort

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon til gode kombinasjoner og anbefalte hvittoner. Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk

Svar:

Hei igjen, nei kalkgrå utgår på fronter da den ikke står til kokos - har jeg tidligere fått beskjed om. Så planen er eikefronter på kjøkken. Jotun frostrøyk blir litt for lys for meg. Har du en annen utefarge som passer til KOKOS og VÅRLUFT, hvitoljet eikegulv inne og eik kjøkken.

17/03/2023 09:33:22

Fargerådgiver svarer:

Hei Kari-Anne

Sammen med  LADY 1931 Kokos vil  JOTUN 1016 Blek Sand fungere fint, men den kan vippe litt mer rødlig i møte med den gulgrønne  LADY 8087 Vårluft.  Hvorfor ikke fortsette med  LADY 1931 Kokos også i taket som vil bli en forlengelse av inne området ?

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Ja sånn var det. Det var Vårluft som ikke passet så godt til Blek Sand. Så kokos utvendig vil også passe fint til Funkissort ? For det er deler av utvendig hytte også som skal ha den myse fargen smart oppunder taket :-)

17/03/2023 15:36:16

Fargerådgiver svarer:

Hei Kari-Anne

 TREBITT 90033 Funkissort er såpass mørk at den vil også fungere til  LADY 1931 Kokos i mine øyne. Og  LADY 1931 Kokos og  JOTUN 1016 Blek Sand er fine i samme palett ;)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun