Gårdshus

Kategorier:

- Enebolig

- Staffasje

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Gårdshuset er grått i dag, men ønsker å male i en varmere veggfarge. Har sett på ulike beige farger og noen med litt gult i. Huset er omgitt av rød låve, stabbur og andre driftsbygninger. Ligger landlig til uten naboer, med åkere på alle kanter. Ønsker å beholde vinduer i bomull, men gjerne en annen farge på staffasje, ønsker derfor forslag til en som kan matche veggfarge. Det vil også bli lagt på flere planker rundt vinduer for mer innramming.

16/03/2023 13:22:17

Fargerådgiver svarer:

Hei Marina

Her ser jeg for meg det vil bli lekkert med  JOTUN 1223 Høststemning sammen med den lysere og dempede okertonen  JOTUN 10168 Muted Yellow på staffasjen. De vil bli fine i møte med  JOTUN 1453 Bomull på dine detaljer. På muren vil  JOTUN MUR 11130 Shade bli en fin lun tone og vil gi en fin og rolig overgang til  TREBITT 90028 Skyggebrun på terrassen ;)

 Klikk deg inn på farge-linken, der kan du lese mer om fargene og se større bilder. Du finner også anbefalte kombinasjoner til detaljer, mur og terrasse.

Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende. Nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt har et vakkert, supermatt utseende og den samme unike Extreme-teknologien som sikrer overlegen beskyttelse og suveren fargeholdbarhet. Den supermatte glansgraden gir en dempet fremtoning som svarer til de store trendbevegelsene innen moderne arkitektur, men passer også godt på mer tradisjonelle boliger. 

DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør. Muren maler du med JOTUN DryTech Murmaling. Terrassen beises med TREBITT Terrassebeis. 
Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk