farge til barnerom som kan passer både jenter og gutter

Kategorier:

- Barnerom

Lister/dører/vinduer : List: Eik hvitlaser. Innvending dører: NSC 0502-Y¨egghvit. Vegger: NSC 0502_Y egghvit. Gulv: Eikparkett hvitlasert.

skal pusse opp barnerommet til mitt kommende barn, men aner ikkje kva farge eg skal velge. Ønsker ikke veldig mørke farge men mellom mellom lys og lys farge. I andre rom har vi kvite vegger, og ellers av interiør har vi grått, litt sort og hvitt

2023-03-17 08:42:11

Fargerådgiver svarer:

Hei Hildegunn

Sammen med  LADY 1453 Bomull kan du ta en titt på  LADY 1276 Soft som er en fin lys og lun tone. Ønsker du vår vurdering trenger vi bilder av rommet som viser gulv og møbler. Ha en fin helg ;)

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slett tak og taklister maler du med LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.
Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.
Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.
 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk