Murhus bygget i Leca

Kategorier:

- Enebolig

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Hei! Vi har et hus bygget i lecablokker som vi ønsker å male om. Dagens farger er hvit på muren, med røde detaljer på karmene rundt vinduer og langs taket. Vi ønsker et mer moderne uttrykk, kan du komme med forslag som passer? Vi ønsker gjerne en sprekere farge på det røde utbygget over terrassen. Huset ligger ytterst i et boligfelt, og grenser til jorder.

2023-03-17 09:58:01

Fargerådgiver svarer:

Hei Julie :) Takk for bilder av en tøff bolig. Hva med  JOTUN 0734 Brunsvart på det røde utbygget og vindskier. Dermed blir det ett mer moderne uttrykk og blir mer integrert med taket :) 

Klikk deg inn på farge-linken, der kan du lese mer om fargene og se større bilder. Du finner også anbefalte kombinasjoner til detaljer, mur og terrasse.

Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende. Nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt har et vakkert, supermatt utseende og den samme unike Extreme-teknologien som sikrer overlegen beskyttelse og suveren fargeholdbarhet. Den supermatte glansgraden gir en dempet fremtoning som svarer til de store trendbevegelsene innen moderne arkitektur, men passer også godt på mer tradisjonelle boliger. 

DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør. Muren maler du med JOTUN DryTech Murmaling. Terrassen beises med TREBITT Terrassebeis. 
Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon /  for nyttige tips og inspirasjon. Lykke til! 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk