Farge stue/kjøkken og gang

Kategorier:

- Stue

- Kjøkken

- Gang

Lister/dører/vinduer : NCS s 0500-N

Tilstøtende rom : Washed linen

Hei, Vi bygger nytt hus og skal ha kjøkken i NCS S 2005-Y20R og hvitpigmentert eik. Det er åpen stue og kjøkken løsning med store vinduer. Ønsker samme farge i stue og kjøkken. Ønsker i utgangspunktet en lun og god beige farge. I øvrige rom er det washed linen som jeg syntes blir litt for grå. Ønsker også forslag til en lun grønnfarge i gangen i etasjen under. Gulv er seaside oak fra pergo. (fargene på vegg og tak er ikke riktig på kjøkkenbildet, ment som er illustrasjon av vinduer og farge på kjøkken)

17/03/2023 09:59:30

Fargerådgiver svarer:

Hei Kristine, jeg har fått to plantegninger men ingen bilder :-) Hva med  LADY 1376 Frostrøyk i stue og kjøkken den er lekker sammen med både   LADY 1016 Blek Sand S2005-Y20R og  LADY 10679 Washed Linen.   LADY 8252 Green Harmony eller  LADY 8469 Green Leaf er lekre til alle disse, kan en av disse passe i gangen din ? Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk

Svar:

Tusen takk for raskt svar😊 er redd Frostrøyk blir litt for lys siden det er endel store vinduer. Har du forslag til noen litt mørkere farger? Vil helst de skal helle mot brunt/gult enn grå

19/03/2023 21:23:00

Fargerådgiver svarer:

Hei Kristine, du skriver at dere bygger nytt hus og at   LADY 10679 Washed Linen er bestemt i øvrige rom men at du ikke synes den blir litt grå kan det valget gjøres om ? 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Ja jeg syntes washed linen er for grå, for å ha i stue og kjøkkenet. Når jeg tenker etter kommer vi til å male de resterende rommene slik at vi kan bytte ut washed linen. Det eneste er at fargen i stua og kjøkkenet bør passe til fargen i gangen, hvor vi tenkte en av de du foreslo. Men åpen for andre forslag, siden fargen i stue/kjøkken er viktigst 😊

20/03/2023 14:15:12