Gang

Kategorier:

- Gang

Hei. Skal male og fikse opp vegger i gang. Vi har grå fliser på gulvet og trapp med svarte trinn. Kunne ønske en litt lun lys farge på veggene. Gjerne noe beige men er usikker på om det passer til det grå gulvet. Vegger i trapp opp er hvit. Vi skal og pusse opp tilstøtende entre som da er utenfor gangen. Her tenker jeg en hvitfarge med det samme grå flisegulvet. Noen forslag ?

2023-03-17 10:02:55

Fargerådgiver svarer:

Hei Ingrid

Hva med en lys lun tone som  LADY 10580 Soft Skin som vil bli fin og lun tone til dine fliser og  LADY 9938 Dempet Sort ;)

 Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon til gode kombinasjoner og anbefalte hvittoner. Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk