Ny farge på badet

Kategorier:

- Bad

Lister/dører/vinduer : Vil male de også, trenger tips

Tilstøtende rom : Observe har vi i rommet utenfor badet (åpen stue/kjøkkenløsning)

Hei. Har et lite bad som skal pusses opp, rommet er lyst og jeg skal beholde doen og servanten men sette inn Porsgrunn dusjkabinett i kroken. Har lyst på enten en rosa tone som går til Observe eller en annen beige/jordtone som spiller på lag med Observe. Kan dere gi tips? Beklager rot på bilder, er midt i prosessen ;)

17/03/2023 10:05:06

Fargerådgiver svarer:

Hei Maria

Sammen med  LADY 1303 Observe er  LADY 10385 Belgian Brown helt magisk ;) Den vil også fungere fint i møte med  LADY 2040 Lys Granitt.

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon til gode kombinasjoner og anbefalte hvittoner. Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk