Ny farge i stue /spisestue

Kategorier:

- Stue

- Kjøkken

Lister/dører/vinduer : Bomull

Tilstøtende rom : Pale linden og eggehvit

Hei. Jeg har kjøkken med åpen løsning til spisestue, videre til stue. Kjøkken er malt i pale linden med moduler i eik / klassisk hvit og grå sort benkeplate. Må male resterende spisestue stue og vegger som i dag er type ferdigmalte mdf i eggehvit. Nye vinduer med lister i bomull . Ønsker egentlig å holde meg til hvitt men syns d er vanskelig og prøver å rådføre meg her. Legger ved noen bilder med rot på😅

17/03/2023 10:53:03

Fargerådgiver svarer:

Hei Snefrid, ønsker du hvite vegger ville jeg valgt  LADY 1453 Bomull slik at de nye vinduene ikke blir gulere enn veggen. Jeg ville valgt å fortsette med  LADY 8281 Pale Linden i spisestuen, gjerne med den mørkere  LADY 8304 Timian eller  LADY 7613 Northern Mystic i sofakroken :-) Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk