Nytt hus som må males!

Kategorier:

- Enebolig

- Terrasse

- Mur

- Garasje

- Staffasje

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Er veldig usikker på om vi skal kjøre samme farge som huset har i dag, eller om vi skal gå litt lysere og varmere? Huset er pr nå dempet sort (?) med hvite karmer. Synes dette er veldig pent, men lurer på om en varmere beigetone eller gråtone vil ble penere? Noe litt dusere liksom. Huset nærmest på Venstre ble malt i en mørk gråtone i fjor sommer, huset bak er fremdeles beige/eggeskall.

17/03/2023 12:17:25

Fargerådgiver svarer:

Hei Jeanette :) I mine øyne er din bolig vakker med  JOTUN 9938 Dempet Sort , dermed blir det også en kontrast til naboboligene;) Du kan selfølgelig vurdere den varmere  JOTUN 0734 Brunsvart. Hva med å beise terrassegulv i  TREBITT 90029 Naturlig Sølvgrå som vil bli ett fint innslag i til kledningen :) 

Klikk deg inn på farge-linken, der kan du lese mer om fargene og se større bilder. Du finner også anbefalte kombinasjoner til detaljer, mur og terrasse.

Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende. Nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt har et vakkert, supermatt utseende og den samme unike Extreme-teknologien som sikrer overlegen beskyttelse og suveren fargeholdbarhet. Den supermatte glansgraden gir en dempet fremtoning som svarer til de store trendbevegelsene innen moderne arkitektur, men passer også godt på mer tradisjonelle boliger. 

DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør. Muren maler du med JOTUN DryTech Murmaling. Terrassen beises med TREBITT Terrassebeis. 
Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon / for nyttige tips og inspirasjon. Lykke til! 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk