Hjelp før oppussing

Kategorier:

- Stue

- Barnerom

- Soverom

- Bad

- Kjøkken

- Kontor

- Gang

- Annet

Hei. Vi skal nå til å renovere huset våres, og som på hytta har vi valgt å gå for favoritten vår macchiato (fargekode 1359), på hytta har vi den i alle rom, men her hjemme ønsker vi flere farger. Vi lurer da på hvilke farger som passer best til den fargen? Mvh Sunniva.

2023-03-17 12:25:22

Fargerådgiver svarer:

Hei Sunniva, hva med en palett bestående av  LADY 0471 Lys Antikk,  LADY 1359 Macchiato,  LADY 12120 Desert Pink,  LADY 12119 Vintage Brown,  LADY 11175 Adventure,  LADY 20145 Wisdom,  LADY 8252 Green Harmony og  LADY 7613 Northern Mystic er dette farger du kan trives med :-) Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slett tak og taklister maler du med LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.
Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.
Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk