Enebolig med høy grunnmur

Kategorier:

- Enebolig

- Mur

- Staffasje

Hei, Vi totalrenoverer huset og skal bytte kledning, vinduer og tak - og farge. Huset ligger ved en litt trafikkert vei. Vi har lyst på enten hvitt eller mørk brunt hus. Vi liker klassisk stil. Det er både hensynet til veien og selvfølgelig hva som blir penest helhetlig som gjør det vanskelig å velge. Klarer ikke helt se for oss hva som blir best. Vi tenker tak med klassiske takstein i sort halvblank. Vi har hvitt stakittgjerde og hvitt klassisk gelender på terrassen på baksiden av huset. Terrassebord er ubehandlet termofuru. Vi skal ikke ha sprosser på de nye vinduene, og liggende klassisk kledning. Hva tror du vil egne seg best? Og hvilke kombinasjoner er klassiske og tidløse? På forhånd takk for hjelpen! Mvh. Mari

2023-03-18 12:39:29

Fargerådgiver svarer:

Hei Mari

Hvitt og sort er jo en klassisk kombinasjon, og når du nå velger sort takstein og vil beholde de hvite detaljen på stakittgjerde og gelender vil den samme hvittonen på huset gi et fint og klassiskt uttrykk i mine øyne. Hva med  JOTUN MUR 1973 Antikkgrå,  JOTUN MUR 1877 Valmuefrø eller  JOTUN MUR 1462 Grå skifer på muren. 

En dempet gråtone på veggene som nevnt som murfarge vil også gi et klassiskt utrykk på huset.  JOTUN 1462 Grå Skifer sammen med  JOTUN 1434 Labrador på staffasjen og den lysere gråtonen  JOTUN MUR 1973 Antikkgrå på muren vil bli fint. Ønsker du en bruntone vil  JOTUN 0546 Vika sammen med  JOTUN 1016 Blek Sand på staffasjen og en litt mer gyllen tone på muren som  JOTUN MUR 11130 Shade bli fint og klassisk ;)

 Klikk deg inn på farge-linken, der kan du lese mer om fargene og se større bilder. Du finner også anbefalte kombinasjoner til detaljer, mur og terrasse.

Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende. Nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt har et vakkert, supermatt utseende og den samme unike Extreme-teknologien som sikrer overlegen beskyttelse og suveren fargeholdbarhet. Den supermatte glansgraden gir en dempet fremtoning som svarer til de store trendbevegelsene innen moderne arkitektur, men passer også godt på mer tradisjonelle boliger. 

DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør. Muren maler du med JOTUN DryTech Murmaling. Terrassen beises med TREBITT Terrassebeis. 
Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk