Beigefarge på soverom med mørkt/kaldt lys

Kategorier:

- Barnerom

Lister/dører/vinduer : Bomull

Vi skal male et barnerom i 2 etg med skråtak, og ønsker en nøytral beigefarge. Rommet har et vindu med litt formiddagsol. Dvs at lysforholdene generelt er litt mørkt og ofte litt kaldt. Jeg har testet ut en prøve med Space. Den er fin, men kunne egentlig tenke meg en tilsvarende som var litt mer varm beige. Har sett litt på hvit te og sand. Hvordan vil disse oppføre seg med slike lysforhold? Evt om dere har noen andre å anbefale som jeg kan teste ut:) ønsker ikke noe lysere enn space.

2023-03-19 12:09:06

Fargerådgiver svarer:

Hei Trine,  LADY 1140 Sand er varmere, absolutt en god kandidat.  LADY 1876 Hvit Te er litt mer kulørt, men ikke mye varmere så  LADY 1140 Sand er min favoritt basert på det du ønsker deg og lysforholdene du beskriver. Hvis  LADY 1140 Sand blir mørk er  LADY 10290 Soft Touch og  LADY 1519 Vanilje lysere varianter, men de er begge litt lysere enn  LADY 10678 Space :-) Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon til gode kombinasjoner og anbefalte hvittoner. Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun