Kontrastfarge til Lady Soft

Kategorier:

- Gang

Lister/dører/vinduer : Vanlig hvit

Jeg har ett stort speil på gangen med tynn ramme som jeg vil male i en farge. I gangen har vi Soft på vegger, eggehvitt garderobeskap, vitpigmentert furugulv. Har lyst på noe så ikke alt blir så «beige». Kunne kleinblå passe,eller skjærer det seg mot veggene? Er åpen for de fleste blå, rosa eller gule farger som kan gi rommet noe interessante kontraster. :)

2023-03-19 13:13:56

Fargerådgiver svarer:

Hei Josefine

Jotun har ikke noen farge som heter Kleinblå så denne kan vi ikke uttale oss noe om opp mot  LADY 1276 Soft. Isolert sett sammen med  LADY 1276 Soft vil blåtonen  LADY 5530 Collected Blue bli super lekker ;) Ta også en titt på  LADY 2489 Bella,  LADY 1109 Lysning, eller  LADY 10961 Raw Canvas.

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon til gode kombinasjoner og anbefalte hvittoner. Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.
Detaljer i tre anbefaler vi  LADY Supreme Finish dersom de ikke er tidligere malt er to strøk med  Jotun Kvist- og sperregrunning anbefalt.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk