Fargematch til tapet i stue

Kategorier:

- Stue

Lister/dører/vinduer : Bomull

Hei. Jeg skal pusse opp stua og har valgt en litt frisk tapet som jeg skal ha på én vegg. Nå har jeg prøvd å finne en fin match til denne, men det er vanskelig. Har prøvd med både Soft mint og en lys rosatone, men begge ble babyblå og babyrosa på veggen. Jeg kunne egentlig tenke meg en jordtone, rødlig, men er litt redd for at det vil oppleves litt mye i en liten stue. Har du forslag til noe litt lysere og lettere som kan passe? Taket er bomull og gulvet er malt i Lys antikkgrå.

2023-03-19 20:06:52

Kommentar

Her kommer bilde av tapeten

19/03/2023 20:09:36

Fargerådgiver svarer:

Hei Einar :) Det er dessverre vanskelig bak en PC å se riktig fargegjengivelse på tapeten. Mitt beste råd er å gå til næreste fargeforhandler slik at du mulig får scannet fargen i tapeten for å få optimal farge.  Når det er sagt er jeg redd tapeten vil miste essensen i møte med lyse toner, så kan forstå at  LADY 7555 Soft Mint og lys rosa ble for tandert. Jeg kan bare anta tonen, men hva med  LADY 10963 Golden Bronze,  LADY 8422 Green Marble,  LADY 20208 Poetry Red eller  LADY 5180 Oslo som i mine øyne ha ett godt slektskap til tapeten:) 

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon til gode kombinasjoner og anbefalte hvittoner. Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter. Lykke til!


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun