Forslag til Beisfarge stue i hytte

Kategorier:

- Stue

Lister/dører/vinduer : Alt trehvitt

Trehvite tak, vegger, gulv, dører og vinduslister . Gulv er lakket. Trapp/gelender og drager i tak er malt i fargen Font. Tar gjerne i mot forslag for gjennomgående farger i hele hytta - alt er trehvitt.

2023-03-19 21:06:23

Fargerådgiver svarer:

Hei Grete, ønsker du transparent beis som  LADY Pure Nature eller  JOTUN Panellakk eller vil du male ?  Er veggene tidligere behandlet, eventuelt med hva ? Hvis du også kan gi meg noen tips om hva du liker eller ikke liker så er det enklere for meg å gi deg en fargepalett du kan trives med :-) Brukes hytta hele året, er det sommerhytte eller vinter/høst på fjellet ? 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Ønsker transparent. Tak/vegger ikke behandlet tidligere. Liker lune/varme farger. Hytta brukes året rundt - vårt 2.hjem. Ligger ved sjø/fjord - så både sjø og fjell.

21/03/2023 12:44:41

Fargerådgiver svarer:

Hei Grete, hva med  LADY Pure Nature 9041 Drivved, den litt gråere  LADY Pure Nature 9098 Værbitt Tre eller den helt lyse  LADY Pure Nature 9036 Hvitkalket. Jeg ville beiset vegger og tak i samme farge.  Panelets egenfarge og innsugningsevne har stor betydning for hvordan fargene blir så det er vanskelig å gi fargeråd når vi snakker om transparent beis. Fargene må testes hos deg på vegg eller kapp. Før du beiser er det viktig at du renser panelet med JOTUN Spesialrens Gulnet Panel. Den lysner gulnet panel og bidrar til bedre innsug i treverket. Hva med å male dørene i samme farge som trapp og gelender, eventuelt i en lekker grønnfarge eller blå som matcher teppet på kjøkkenet :-) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk