Ny farge på soverom i tømmerhus fra 1823

Kategorier:

- Soverom

Lister/dører/vinduer : Uvisst farge på lister. Bomull på vinduene, 202 elfenben, 0909-Y13R på veggene i dag, morgenlys 1507-Y21R i taket.

Ønsker ny farge på et nordvent soverom i et gårdshus med sveitserstil utvendig og tømmervegger inne. Mange kraftige farger ellers i huset som f.eks… Ingen andre farger å ta hensyn til i rommet annet enn en svart kommode, nattbord og svart etasjeovn. Er åpen for å ha farger som utmerker seg på listverket, dører osv. Rommet er hovedsoverom. Vil ha en lun farge på veggene, har tenkt på rosa, grønn, beige, lavendel og brun. Taket kan være som det er i morgenlys.

2023-03-19 21:35:56

Fargerådgiver svarer:

Hei Maren, jeg ser for meg tømmervegger i  LADY 20142 Daydream med detaljer i  LADY 2024 Senses, de er lekre vegg i vegg med grønt og deilige farger på et soverom :-) Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon til gode kombinasjoner og anbefalte hvittoner. Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk