Farge på soverom i kjeller

Kategorier:

- Soverom

Lister/dører/vinduer : Hvit

Hei, jeg skal male hele soverommet mitt. Det er i kjelleren og har derfor lite naturlig lys da det bare er to vinduer. Det er ikke så høyt under taket, jeg er 166 og hvis jeg står på tørna kan jeg ta i taket. Jeg vil ha en rolig farge, gjerne en gråblå en: har tenkt på Dusky Blue, ocean air og Gustaviansk blå. Men ikke så blå at man tenker at rommet er blått. En av bekymringene mine er at rommet blir for mørkt. Så trenger hjelp til å finne en farge som ikke blir for mørkt. Jeg skal også male taket, og lurer på om at siden rommet er lavt om jeg ikke burde male det i samme farge. Alle veggene er panel utenom en, den er slett. (På bildet har den tapet, men det skal vekk) jeg har tenkt på å ha en kontrast vegg men er veldig usikker.

2023-05-25 08:11:34

Fargerådgiver svarer:

Hei Aurora, hva med  LADY 5081 Fabrikk den er i hovedsak grå men med tidlige blå undertone. Maler du taket i samme farge som veggen er det med på å løfte taket, et hvitt tak tar mer oppmerksomhet og kommer "mot" deg :-)

Klikk deg inn på fargelinken; der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon til gode fargekombinasjoner. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen.

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk