Veggfarge og kjøkkenfarge i kjøkken og stue

Kategorier:

- Stue

- Kjøkken

Lister/dører/vinduer : Bomull/eggghvit

Tilstøtende rom : Blek sand

Hei, vi holder på å planlegge fargevalg i nytt hus. Vi ønsker en grå/beige basisfarge som skal males på både vegger og tak (gips) i stort rom med spisestue/kjøkken som går over i tv stue med stor døråpning. Vi har vurdert blek sand som basisfarge på vegger og tak i stue og kjøkken, evening green i tv stue og enten blek sand eller grå harmoni på kjøkkeninnredning. Vil disse fargene fungere sammen? Jeg tror at vindusrammer vil ha fargen egghvit/bomull da disse er fabrikkmalt. Ellers har vi en del møbler i varme gylne tresorter og farger som grønt, rust ol.

25/05/2023 08:25:31

Fargerådgiver svarer:

Hei Mina,  LADY 1016 Blek Sand fungere fint til  LADY 1453 Bomull og  LADY 1001 Egghvit sammen med   LADY 6352 Evening Green men den er ikke super sammen med  LADY 1032 Grå Harmoni, den blir kjølig. Hvis du kan få kjøkkenfronter i samme farge som veggen er det lekkert :-) Ønsker du kjøkkenfronter i  LADY 1032 Grå Harmoni ville jeg valgt  LADY 1024 Tidløs eller  LADY 8470 Smooth White på vegg sammen med  LADY 6352 Evening Green

Klikk deg inn på fargelinken; der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon til gode fargekombinasjoner. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen.

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk

Svar:

Tusen takk for svar. Vi har en alternativ kjøkkenfarge på frontene fra Drømmekjøkkenet som heter NCS S 6502-G. Vil også denne kunne fungere til blek sand på vegger og evening green i tilstøtende TV stue? Vennlig hilsen Mina

02/06/2023 13:19:03

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen Mina, jeg synes at den mørke grågrønne S7502-G er tøff sammen med  LADY 1016 Blek Sand og  LADY 6352 Evening Green :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun