Ny farge på kontrastvegg innerst i stue

Kategorier:

- Stue

Lister/dører/vinduer : hvite?

Tilstøtende rom : sjøalge, minty breeze

Hei, jeg har kjøpt leilighet som har en St.Pauls blue kontrastvegg innerst i stuen. Noe av kjøkkenet som har minty breeze og mer av hovedsoverommet som har sjøalge, synes litt fra stuen. Jeg ønsker en farge som er varmere. Jeg har tenkt at Bella er fin, men kanskje litt for voldsom, så kanskjeg jeg heller vil gå for grønt som vil passe til de andre fargene i leiligheten som har minty breeze, sjøalge og ett soverom i St.Pauls blue. Jeg har tenkt å innrede i retro/teak-stil og antakelig bytte ut lampen over spisebordet med en PH5-lampe i gråfarger (https://royaldesign.no/ph-5-pendel?p=206823&gclid=Cj0KCQjwjryjBhD0ARIsAMLvnF_29snwcUhQyBDLzDHAzfwLS0iJ_Wm-T5kJ83qEyBXLbWJqMpKYhzIaArUNEALw_wcB&gclsrc=aw.ds) ulikt fra annonsen her: https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=297991191&ci=7 . Hva tror dere vil passe? Jeg synes også dusk green, antique green, eller poetry red eller kanin også er fine farger. Det er viktig at det blir varm følelse, matcher leilighetens palett, ikke blir for møkt, og ikke må males om dersom jeg vil selge om noen år.

25/05/2023 11:09:18

Fargerådgiver svarer:

Hei Izabela,  LADY 8087 Vårluft er varm frisk og i mine øyne råtøff som kontrast til  LADY 5030 St. Pauls Blue,  LADY 7163 Minty Breeze og  LADY 6232 Sjøalge. Ønsker du et mer dempet uttrykk er grågule toner som   LADY 10961 Raw Canvas eller  LADY 10683 Cashmere er også lekkert, eller hva med  LADY 2040 Lys Granitt en kvitt gyllen rosatone som er rålekker sammen med blågrønt og uten tvil er tøff til teak :-) 

Klikk deg inn på fargelinken; der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon til gode fargekombinasjoner. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen.

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk